Forretningsmøte

Inspirert av arbeidet til Carl Gustav Jung og William Moulton Marston har vi utviklet Fargerike Teamtyper. Vi tror på en metodikk der man selv evner å reflektere og stille gode spørsmål omkring seg selv og egen utvikling. Du defineres ikke av en prefabrikkert tekst, men får de data du trenger til selv å starte din og ditt teams reise videre. 

Språket vi bruker er så enkelt at det sitter, etter at vi har reist. Metodikken er utprøvt, testet og brukes av de mest kjente organisasjonene i verden. Olav Kyrre har jobbet med metodikken i mer enn 20 år.

 

Gjenom mange år er det utviklet verktøy som hjelper medarbeidere forstå seg selv og de andre i teamet eller organisasjonen bedre. Forhold mellom leder og medarbeider har blitt bedre, team har blitt bedre til å jobbe sammen, selgere har fått mer fart på salget og hele organisasjoner har fått et språk som hjelper dem i en hektisk hverdag.

Et sentralt verktøy er Fargerike Teamtyper rapporten. Vi tør påstå at ingen andre preferanseverktøy gir deg en slik inngang til forståelsen av deg.

 

Ønsker du å vite hvordan andre oppfatter deg kan du 360 rapporten (den er inkludert). Dette er et verktøy som kan brukes hele veien rundt som en 360 graders tilbakemelding. 

Brevikveien 41
1555 Son
Norway
  • Facebook Social Icon
Copyright ©2020 olavkyrre.no