Brevikveien 41
1555 Son
Norway
  • Facebook Social Icon
Copyright ©2020 olavkyrre.no

Basert på arbeidet til den sveitsiske psykologen Carl Gustav Jung startet det skotske selskapet Insights Learning & Development sin reise i 1993. Målet er å få en verden der vi forstår hverandre bedre. Hos olavkyrre.no er dette sentralt i mye av det vi gjør sammen med våre kunder. 

 

Språket vi bruker er så enkelt at det sitter, etter at vi har reist. Metodikken er utprøvt, testet og brukes av de mest kjente organisasjonene i verden. I Norge har Insights Discovery© systemet fått mange kjente merkevarer på kundelisten. Olav Kyrre har jobbet med Insights Discovery programmene i mer enn 20 år

 

 

Gjenom 23 år er det utviklet verktøy som hjelper medarbeidere forstå seg selv og de andre i teamet eller organisasjonen bedre. Forhold mellom leder og medarbeider har blitt bedre, team har blitt bedre til å jobbe sammen, selgere har fått mer fart på salget og hele organisasjoner har fått et språk som hjelper dem i en hektisk hverdag.

Et sentralt verktøy er Insights Discovery© personlig profil. Vi tør påstå at ingen andre preferanseverktøy gir deg en slik dybde i forståelsen av deg.

 

Ønsker du å vite hvordan andre oppfatter deg kan du bruke Insights Discovery© Full Circle. Dette er et verktøy som kan brukes hele veien rundt som en 360 graders tilbakemelding. Se videoen som forklarer Discovery© og Discovery© Full Circle.