Brevikveien 41
1555 Son
Norway
  • Facebook Social Icon
Copyright ©2020 olavkyrre.no

Mennesker ledes av mennesker

Mine preferanser påvirker mitt lederskap, men hvordan?

Hadde vært nyttig å vite hvordan jeg oppfattes av mine medarbeidere!

Insights Discovery© Effektiv Ledelse

Er du bevisst hvordan dine preferanser virker inn på ditt lederskap? De fleste har litt å gå på her. Lær om hvordan du kan bruke dine preferanser i ditt lederskap på en måte som gjør at du fremstår som den lederen du ønsker å være!

 

Vi starter med å se på Insights Discovery© personlig profil. Her finner du mye spennende som garantert hjelper deg i forhold til egen bevisstgjøring om egne preferanser. Ønsker du å forstå hvordan dine medarbeidere ser deg kan vi lage en egen rapport på det. 

 

Som kronen på verket kan du også få din Transformasjonsledelseprofil. Den gir deg innsikt i hvordan dine preferanser virker inn på fire forskjellige lederskaps pilarer: Resultatledelse, Visjonær ledelse, Relasjonsledelse og Sentrert ledelse. 

 

Ønsker du å bli den lederen som er "PÅ" sammen med resten av gjengen? Da er dette noe for deg.

 

 

Hvordan er du som leder?
 

Hva er god ledelse for deg? Det er ingen fasit på hva god ledelse er. Men vi vet at det er enkelte ting som fungerer bra. Vi tror det er viktig å forstå hvordan du er som type. Hva er dine preferanser, hvordan foretrekker du å gjøre ting. Dette påvirker ditt lederskap

 

I vårt lederprogram blir du bevisst hvordan du er skrudd sammen som type og hvordan dette virker inn på dine medarbeidere. Dette er garantert en positiv vekker.